Cuppingkurser

Cupping.dk tilbyder en række af kurser inden for Cuppingterapi, Gua-Sha og kosmetisk cupping, samt øreakupunktur.

Kurserne er målrettet Fysioterapeuter, massører, akupunktører og andre behandlere eller studerende der arbejder med bevægeapparatet.

OBS: Ring venligst til Bo Stentoft på tlf. 28 28 72 03 hvis du er interesseret i et kursus, der ikke er planlagt en dato for endnu.

Kursusdatoer

Modul 1. 06-08 september 2024 og 18-20 oktober 2024
Gua-sha & traditionel cuppingterapi

Modul 2. 08 og 09 november 2024
Elektro cupping

Modul 3. 10 november 2024
Musclecup®

Modul 4. Dato ikke fastlagt, planlagt efterår 2024
Bindevævsmassage med sugekopper

Modul 5. 14 og 15 juni 2024
Kosmetisk cupping og gua-sha

Modul 6. 8 og 9 juni 2024 og 11-12 januar 2025
Øreakupunktur

Gua-sha & traditionel cuppingterapi (modul 1)

4.950 kr.

Med Gua-Sha skraber man med forskellige redskaber hen over hudens overflade, der hvor der er smerter. Cupping foregår ved at kopper suges fast på huden ved hjælp af undertryk. Begge teknikker skaber flow, øger blodkredsløbet og opløser affaldsstoffer.

Elektro cupping (modul 2)

3.600 kr.

Elektrocupping er en moderne form for cuppingterapi, hvor der bruges elektriske pumper samt cupper, fremstillet i et fleksibelt materiale, som gør din behandling med cupping meget lettere, hurtigere og mere effektiv.

Musclecup® (modul 3)

5.400 kr. (Modul 2 + 3)

På kurset MuscleCup®, arbejder vi med elektriske pumper, samt forskellige typer avancerede cupper. Behandlingen er et helt nyt og spændende behandlings koncept udviklet af Bo Stentoft til at forbedre præstation og styrke hos sportsfolk.

Bindevævsmassage med sugekopper (modul 4)

3.600 kr.

Bindevævsmassage med sugekopper arbejder med kroppens bindevæv. Her introduceres de forskellige teknikker og fokus vil ligge på hvordan man effektivt reducerer cellulite – også kendt som den genstridige appelsinhud som mange kæmper med.

Kosmetisk cupping og gua-sha (modul 5)

3.600 kr.

Kosmetisk cupping udskiller effektivt affaldsstoffer og blodcirkulationen øges. Dette løfter, stimulerer til kollagen produktion og giver ansigtet fornyet glød. Man lærer at arbejde på ansigtets bindevæv, hud og muskler med forskellige teknikker og redskaber.

Øreakupunktur (modul 6)

Øreakupunktur er en let, logisk og enkel behandlingsmetode, der både kan stå helt alene, men også kan supplere og forstærke behandlingsformer som cuppingterapi, massage, zoneterapi og akupunktur, mm.

Kursuspakke (modul 1+2+3)

9.995 kr.

Uddannelsen består af modul 1, modul 2 og modul 3. Lær at mestre både Gua-sha, cuppingterapi, elektrocupping og sportscupping / MuscleCup®. Pakken er for dig som ønsker at blive ekspert inden for disse områder.

Kursuspakke (modul 4+5)

6.840 kr.

Kursuspakken består af de videregående moduler, modul 4 og modul 5. Her lærer du at mestre alle teknikker inden for kosmetisk cupping og gua-sha samt bindevævsmassage med cupping. Pakken er for dig som ønsker at være ekspert inden for disse områder.

Cupping ekspert uddannelsen (modul 1-6)

19.995 kr.

Uddannelsen består af modul 1 til modul 6, samt 6 timers opfølgningskursus. Lær at mestre Gua-sha, cuppingterapi, kosmetisk cupping og Gua-sha, bindevævsmassage med cupping, elektrocupping, sportscupping / MuscleCup® og øreakupunktur.

Myofascial Decompression (MFD)

4.300 kr.

Myofasical decompression er den eneste modalitet i manuel medicin, som er dekompressiv af natur. Det negative tryk giver mulighed for at skabe mere plads i det muskuloskeletale system, og giver forbedret vævsglidning og mobilitet.

Generel kursusinfo

Hvis du ønsker at deltage på vores kurser, så kontakt os telefon eller skriv en mail til kontakt@bostentoft.dk

Kurser kan også betales via Mobilepay nr. 39298

Husk at din tilmelding er bindene uden skriftligt afbud. Ved afbud 10 dage før kursus start eller når du har modtaget kursus materialet, returneres pengene ikke.

For nærmere oplysninger ring venligst til Bo Stentoft på tlf.: 28 28 72 03

Tilmeldning