Kosmetisk cupping og gua-sha (modul 5)

Lær at give et ansigtsløft med naturlige metoder!

Cupping er en flere tusind år gammel behandlingsform, brugt i mange forskellige kulturer og som senest har ramt den vestlige verden med storm. Cupping bruges ved mange forskellige lidelser, særligt smerter i bevægeapparatet, ødemer, kredsløbsproblemer, hovedpine og meget mere. Cupping er en populær behandlingsform blandt både professionelle sportsfolk og Hollywood stjerner og kan naturligvis også bruges kosmetisk med fantastiske resultater!

Kurset forløber over to dage

På kurset lærer I hvordan men arbejder med ansigtets bindevæv, hud og muskler med forskellige teknikker og redskaber.

Hvilket effektivt udskiller affaldsstoffer og øger blodcirkulationen – alt sammen noget der løfter, stimulerer til kollagen produktion og giver ansigtet fornyet glød.

Dagene vil bestå af både teori og praktik, så vi kan få øvet så meget som muligt og blive fortrolige med de forskellige redskaber og teknikker der benyttes til at give et “naturligt ansigtsløft”.

Info

Pris:

3.600 kr.

KVALIFIKATIONER
Kurset henvender sig særligt til massører, akupunktører, kosmetologer og andre behandlere der arbejder med bevægeapparatet, og derudover alle der ønsker at stifte et dybere bekendtskab med cupping. Det er en fordel at have kendskab til anatomi, men det er ikke en forudsætning for at deltage på kurset.

BEMÆRK VENLIGST
Da vi øver på hinanden og behandlingen udføres i olie, er det en god ide at iføre sig undertøj der tåler at være i kontakt med olie. Medbring eget håndklæde – et der tåler at komme i kontakt med olie. Er man allergiker og tåler eksempelvis ikke mandelolie, bør man medbringe egen olie.

UNDERVISERE
Bo Stentoft
Sara Maria Dyrberg

VARIGHED
12 timer. 3 dage.

Generel kursusinfo

Hvis du ønsker at deltage på vores kurser, så kontakt os telefon eller skriv en mail til kontakt@bostentoft.dk

Kurser kan også betales via Mobilepay nr. 39298

Husk at din tilmelding er bindene uden skriftligt afbud. Ved afbud 10 dage før kursus start eller når du har modtaget kursus materialet, returneres pengene ikke.

For nærmere oplysninger ring venligst til Bo Stentoft på tlf.: 28 28 72 03

Tilmeldning