Bindevævsmassage med sugekopper (modul 4)

Lær at bruge cupping mod cellulite!

Cupping er en flere tusinde år gammel behandlingsform, brugt i mange forskellige kulturer og som senest har ramt den vestlige verden med storm. Cupping bruges ved mange forskellige lidelser, særligt smerter i bevægeapparatet, ødemer, kredsløbsproblemer, hovedpine og meget mere. Cupping er en populær behandlingsform blandt både professionelle sportsfolk og Hollywood stjerner og kan naturligvis også bruges kosmetisk med fantastiske resultater!

Kurset forløber over to dage

Vi kommer til at arbejde med kroppens bindevæv. Her introduceres de forskellige teknikker og fokus vil ligge på hvordan man effektivt reducerer cellulite – også kendt som den genstridige appelsinhud som mange kæmper med.

Dagene vil bestå både af teori og praktik, så I kan få øvet Jer så meget som muligt og blive fortrolige med de forskellige redskaber og teknikker der benyttes til Bindevævsmassage med sugekopper.

I vil blive introduceret til, hvordan I bruger Gua-Sha i en udrensende behandling, til at løsne bindevævet, rense det for affaldsstoffer og med tiden gøre vævet stærkere.

De fleste teknikker vil blive vist både med moderne og traditionelt udstyr.

Desuden vil I lære hvordan man cupper sig selv, hvilket også er en vigtig del af behandlingsforløbet at I kan undervise Jeres klienter i at hjemmebehandle sideløbende med deres forløb hos Jer.

Kvalifikationer

Kurset henvender sig særligt til massører, akupunktører, kosmetologer og andre behandlere der arbejder med bevægeapparatet, og derudover alle der ønsker at stifte et dybere bekendtskab med cupping. Det er en fordel at have kendskab til anatomi, men det er ikke en forudsætning for at deltage på kurset.

Info

Pris:

3.600 kr.

RABAT PÅ KØB AF UDSTYR
Når du deltager på kurset får du 5 % på køb af cuppingudstyr i gennem www.acucare.dk, samt et års gratis medlemskab på www.cupping.dk og bliver registreret på behandler siden.

Kunder kan på Cupping.dk og hurtigt finde en behandler der arbejder med Cuppingterapi, endvidere kan du tilmelde sig: Behandlergruppen Cupping.dk på FaceBook hvor man kan dele sine erfaringer og stille spørgsmål.

BEMÆRK VENLIGST
Da vi øver på hinanden og behandlingen udføres i olie, er det en god ide at iføre sig undertøj der tåler at være i kontakt med olie. Medbring eget håndklæde – et der tåler at komme i kontakt med olie. Er man allergiker og tåler eksempelvis ikke mandelolie, bør man medbringe egen olie.

UNDERVISERE
Bo Stentoft
Sara Maria Dyrberg

VARIGHED
12 timer. 2 dage.

Generel kursusinfo

Hvis du ønsker at deltage på vores kurser, så kontakt os telefon eller skriv en mail til kontakt@bostentoft.dk

Kurser kan også betales via Mobilepay nr. 39298

Husk at din tilmelding er bindene uden skriftligt afbud. Ved afbud 10 dage før kursus start eller når du har modtaget kursus materialet, returneres pengene ikke.

For nærmere oplysninger ring venligst til Bo Stentoft på tlf.: 28 28 72 03

Tilmeldning