Rygestop, sukkerafvænning og appetitregulering

Vi kan alle have vores afhængighed, men vi kan hjælpe dig.

Behandling af afhængihed

Hos Bo Stentoft har vi mere en 20 års erfaring med at afhjælpe afhængighed af sukker og nikotin. Vi benytter 2 behandlingstyper, e-Lybra bioresonans og øreakupunktur, som hver især er særdeles effektive behandlingsformer. Så hvis du har svært ved at kvitte smøgerne, droppe slikket eller drikker du for meget, kan vores behandlinger med stor sikkerhed hjælpe dig.

Personer med pacemaker og gravide behandler vi desværre ikke med Bioresonans behandlingen.

Nikotin afvænning, hvordan kan jeg stoppe med at ryge?

At stoppe med at ryge er for de fleste meget svært, og mange falder ofte tilbage til at genoptage rygningen. Trangen til bl.a. nikotin er så stor, at det ofte føles helt uoverskueligt. Mange rygere har ligeledes svært ved at klare kampen mod tobakken alene. Derfor kan vi hos Bo Stentoft være en god støtte, behandlingsmæssigt såvel som med moralsk opbakning.

Når man ankommer hos Bo, så bliver man altid mødt med et smil, et godt håndtryg og et skønt overskud. Bo er meget omhyggeligt, når han laver journal og når han udfører behandlinger. Alle behandlinger er tilpasset til ens smerter og udfordringer. De smerter og udfordringer jeg kom med, blev afhjulpet med Cupping, Bioresonans og øreakupunktur. Jeg startede med at komme hos Bo, fordi jeg som behandler ville lærer at cupping behandlinger, Gua-sha massage og Øreakupunktur, hvilket virkelig har været lærerigt på hver deres måde. Bo er god til at lærer fra sig og forklarer, viser og udfører behandlinger så alle på holdet hele tiden er med. Hjemme i min egen klinik har jeg siden kursuserne fået flere klienter, fordi jeg kan tilbyde meget mere. Spørger I mig, så skal du klart tage forbi hans klinik og få behandlinger, så din krop kommer i balance og vil du lærer noget nyt, så hold dig ikke tilbage med at tilmelde dig hans kursuser.

– Rikke fra balance your body

Jeg har døjet med smerter i mine knæ i små 6 måneder som påvirkede min træning jeg dyrker på højt plan, og måtte dermed gå drastigt ned i specifikke øvelser – specielt min squat og løb. Jeg søgte hjælp hos Bo og vi startede med laserterapi. Efter første behandling mærkede jeg en tydelig forskel. Jeg kunne pludselig sætte mig i hug uden smerter – og rejse mig igen. Det var helt vildt! Men grundet min hårde træning, fortsatte vi behandlingen intensivt i halvanden måneds tid endnu. Jeg kan nu lave de fleste øvelser uden problemer, og min squat og løb går kun fremad for hver dag der går. Jeg kan dermed klart anbefale laserterapi til lignende skader/overbelastninger TAK!

– Nanna Juel Ibsen

Det er sjældent at jeg anbefaler andre behandlere – for når jeg gør, falder det jo tilbage på mit eget faglige navn der dermed kommer på spil: Det Bo gør er fuldstændig anderledes, end hvad jeg gør. Og det han gør, gør han suverænt. Jeg sender trygt klienter til Bo, hvor jeg vurderer, at løsningen ligger i andre værktøjer end dem jeg selv har. Min varmeste anbefaling.

– Helle Rechter

Når man ankommer hos Bo, så bliver man altid mødt med et smil, et godt håndtryg og et skønt overskud. Bo er meget omhyggeligt, når han laver journal og når han udfører behandlinger. Alle behandlinger er tilpasset til ens smerter og udfordringer. De smerter og udfordringer jeg kom med, blev afhjulpet med Cupping, Bioresonans og øreakupunktur. Jeg startede med at komme hos Bo, fordi jeg som behandler ville lærer at cupping behandlinger, Gua-sha massage og Øreakupunktur, hvilket virkelig har været lærerigt på hver deres måde. Bo er god til at lærer fra sig og forklarer, viser og udfører behandlinger så alle på holdet hele tiden er med. Hjemme i min egen klinik har jeg siden kursuserne fået flere klienter, fordi jeg kan tilbyde meget mere. Spørger I mig, så skal du klart tage forbi hans klinik og få behandlinger, så din krop kommer i balance og vil du lærer noget nyt, så hold dig ikke tilbage med at tilmelde dig hans kursuser.

– Rikke fra balance your body

Jeg har døjet med smerter i mine knæ i små 6 måneder som påvirkede min træning jeg dyrker på højt plan, og måtte dermed gå drastigt ned i specifikke øvelser – specielt min squat og løb. Jeg søgte hjælp hos Bo og vi startede med laserterapi. Efter første behandling mærkede jeg en tydelig forskel. Jeg kunne pludselig sætte mig i hug uden smerter – og rejse mig igen. Det var helt vildt! Men grundet min hårde træning, fortsatte vi behandlingen intensivt i halvanden måneds tid endnu. Jeg kan nu lave de fleste øvelser uden problemer, og min squat og løb går kun fremad for hver dag der går. Jeg kan dermed klart anbefale laserterapi til lignende skader/overbelastninger TAK!

– Nanna Juel Ibsen

Det er sjældent at jeg anbefaler andre behandlere – for når jeg gør, falder det jo tilbage på mit eget faglige navn der dermed kommer på spil: Det Bo gør er fuldstændig anderledes, end hvad jeg gør. Og det han gør, gør han suverænt. Jeg sender trygt klienter til Bo, hvor jeg vurderer, at løsningen ligger i andre værktøjer end dem jeg selv har. Min varmeste anbefaling.

– Helle Rechter

Ofte stillede spørgsmål

Øreakupunktur blev kendt tilbage i 1950’erne. Behandlingsmæssigt stimuleres behovspunkterne, samt lunger og luftrør, på den måde fjernes eller dæmpes trangen til nikotin.

For konstant at aktivere disse vigtige punkter, sættes et antal små permanente nåle i ørerne, som stort set med det samme dæmper trangen til nikotin. Nålene er kun 2-3 mm lange og er naturligvis sterile. Efter de er sat i ørerne, dækkes de af et lille hudfarvet plaster. Herefter er de næsten usynlige. Er du ikke til nåle kan vi også bruge kugleplastre.

Ofte benyttes bioresonans i samspil med øreakupunkturen for at forstærke behandlingen.

Klinikken har over 20 års erfaring i rygestop og benytter 2 behandlingstyper: e-Lybra bioresonans og øreakupunktur, som hver især er særdeles effektive behandlingsformer.

Når du bruger akupunktur til rygestop, går du ikke ind i et nyt afhængighedsforhold, som du gør ved brugen af nikotinpræparater. Med akupunktur og god rådgivning får du nemmere ved at kvitte tobakken. Cirka 70% af dem, der bliver behandlet for rygestop hos os, stopper helt med at ryge. Der er ingen bivirkninger ved akupunktur til rygeafvænning, og samtidig hjælper behandlingen dig med at undgå at tage på i vægt, hvis du følger de anvisninger, du modtager som en del af behandlingen.

E-Lybra bioresonans er et avanceret apparat som er koblet til en computer. Efter blot 2 times behandling “nulstiller” vi dit fysiske behov, og fjerner trangen til nikotin fra cigaretter, e-cigaretter, pibe, snus og nikotinprodukter så som plaster og tyggegummi.

Klienten ligger på en briks og slapper af imens behandlingen forgår.

Apparatet behandler igennem elektroder som er forbundet på hånd-og fodled, derefter opfanges signaler fra hele kroppen. Behandlingen er ganske ufarlig og helt smertefri.

Under behandlingen påvirkes det centrale og perifere nervesystem af ultra-svage elektromagnetiske impulser som afbalancerer hjernens brug af de forskellige signalstoffer. Dette gør dit rygestop lettere end nogensinde, da maskinen afbalancerer de stoffer i hjernen, der giver dig rygetrang.

De fleste kan nøjes med 1 behandling, men nogen få skal have 2.

Det er vigtigt at:

  • Du drikker rigeligt med vand før og i 48 timer efter
  • Du ryger den sidste cigaret 12 timer før
  • Du undgår chokolade, kaffe og cola 12 timer før og i de første 48 timer efter dit rygestop

Akupunkturbehandling kan være en stor hjælp hvis du har en for stor appetit og sukkertang eller har svært ved at følge et slankeprogram.

Akupunktur er effektivt til at dæmpe appetit og sukkertrang. Klinikken har i over 20 år med stor succes brugt metoden.

Behandlingen forgår med øreakupunktur, hvor bl.a. behovspunkterne stimuleres. For konstant at aktivere punkterne, sættes et antal små permanente nåle i ørene som for mange mennesker betyder, at appetitten dæmpes og lysten til søde sager reduceres.

Engangsnålene er kun 2-3 mm. lange og er naturligvis sterile. Efter at de er sat i ørerne, dækkes de af et lille hudfarvet plaster. Herefter er de næsten usynlige. Er du ikke til nåle kan vi også bruge kugleplastre.
Nålene bliver siddende i og skiftes ca. hver 14 dag. Behandlingen fortsætter, indtil du har nået den vægt, du ønsker. Når målet er nået, har din krop formentlig vænnet sig til de nye spisevaner og har ikke behov for så meget mad som før. Derfor kan du lettere holde vægten efter akupunktur.

Hos Bo Stentoft skelnes der mellem to typer vægtproblemer: Der, hvor man spiser for meget og forkert, og der, hvor en hormonel skævhed og dårligt stofskifte er skyld i overvægt.

Ved første konsultation taler vi om den generelle situation, bl.a. hvorfor vægten er steget. Hvis der ligger hormonelle problemer bag overvægten, er behandlingen mere omfattende, fordi årsagen til ubalancen kan ligge flere steder. Vi finder årsagerne og behandler med akupunktur eller med bioresonans, alt efter behov.

Ofte kombineres behandlingen med Tei system og bindevævsmassage som tilsammen giver et helt unikt resultat, da disse behandlinger effektivt reducere fedtprocenten, øger muskelmasse og fjerner cellulitis (Appelsinhud)

Sammen finder vi den behandlingsform, der vil kunne hjælpe dig

Vi har mange behandlingstyper, og derfor vil vi rigtig gerne se dig til en gratis konsultation, så vi sikrer, du får den bedste og mest effektive behandling.

Bo Stentoft tilbyder altid én gratis konsultation. Her vil I sammen drøfte, hvilken form for behandling der passer bedst til dig og din problemstilling. Der bliver planlagt et seriøst behandlingsforløb, det bliver sammensat af de helt rigtige behandlingsformer, der tager udgangspunkt i netop dit behov.

Kontakt klinikken