Free cookie consent management tool by TermsFeed
Forside Behandlinger Priser Om klinikken Kontakt Kunder siger

2024 Copyright © BO STENTOFT - Rosendalsvej 11 - 4600 Køge

D-tox fodspa

Udskil en masse dårlige affaldsstoffer fra kroppen med behagelig fodspa.

Et D-tox fodspa skaber ligevægt mellem de positive og negative ioner i cellerne, hvilket fører til, at kroppens naturlige processer arbejder mere effektivt og dermed udskiller uønskede affaldsstoffer og toksiner. 

Behandlingen foregår ved at man sætter begge fødder i et spa-kar med varmt vand tilsat lidt salt. I karret er placeret en sonde, som sender en strøm af positive og negative ioner ud, som strømmer igennem kroppen og fæster sig ved modsat ladede celler. 
 
På den måde vil lymfesystemet blive stimuleret til at starte en afgiftning og udrensningsproces. Vandet bliver gradvist mere og mere brunligt og grumset. Det er udtryk for den udrensning, som er foregået. Jo flere behandlinger, jo klarere bliver vandet.


 
D-tox fodspa kan bruges i alle de behandlinger, hvor kroppen har brug for en udrensning og en fornyet balance. Behandlingen givet et øget velvære.
 
Kickstart dit vægttab  D-tox fodspa er oplagt i forbindelse med ønsket om at tabe sig. Toksiner i kroppen kan hæmme ethvert mål for vægttab, da de blokerer den virksomme drift af dit fordøjelsessystem. 
 
Behandlingen varer 30 minutter, og kan bruges som en selvstændig behandling eller i kombination med andre behandlinger.
 
 

 

 

 

Box kunder siger
Box kunder siger