Free cookie consent management tool by TermsFeed
Forside Behandlinger Priser Om klinikken Kontakt Kunder siger

2023 Copyright © BO STENTOFT - Rosendalsvej 11 - 4600 Køge

Hvad er Cupping og hvad kan det hjælpe imod?

I denne artikel får du alle svar, så du bedre kan vurdere om cupping kan være løsningen for dig.

 

 Hvad er cupping? Hvad er cupping?

Cupping består af “kopper” i forskellige størrelser, der suges fast på huden ved hjælp af undertryk. Det primære formål er at øge blodgennemstrømningen og at opløse myoser, samt fjerne affaldsstoffer i bindevævet.

Cupping er specielt velegnet til lidelser hvor der er smerter, kredsløbsproblemer, samt muskelspændinger.

Med cupping kan du sige farvel til smerter og muskelspændinger


Hvorfor skal jeg vælge cuppingterapi?

Hvis du døjer med en af nedenstående lidelser, så kan cuppingterapi være en effektiv behandlingsform. Behandlingen kan kombineres med andre behandlingstyper, eksempelvis akupunktur.

 • Hovedpine
 • Gigt i led
 • Smerter i led og muskler
 • Betændelse i f.eks. Akillessenen
 • Frossen skulder
 • Tennis- og golf-albue
 • Muskelspændinger i bl.a. ryg og nakke
 • Ophobning af affaldsstoffer
 • Heling af skader
 • Hedeture
 • Arvæv
 • Rynker
 • Cellulitis
 • Løs og slap hud
 • Optimering af træning

 

Har du ikke lige tiden til at læse hele artiklen nu, så kan du få den sendt til din mail. Jeg gemmer ikke din mailadresse og der kommer ikke reklamer ved at benytte denne funktion.

Tak for at udvise interesse for klinikkens behandlinger. Du er altid velkommen til at skrive eller ringe for yderliger afklaring af de spørgsmål du måtte have.

Venligst
Bo Stentoft

Tlf.: +45 2510 4600
[email protected]

 

 Hos BO STENTOFT har vi flere behandlingsformer, og derfor tilbyder vi altid en gratis konsultation hvor vi kan se på din skade/udfordring, og dermed sikre du får den absolut bedste behandling.

Du er også velkommen til at ringe til os, så vil vi guide dig til den helt rette behandlingstype.

Hvad koster en behandling med cupping?

Klik her for at se vores priser.


Er cuppingterapi dokumenteret?


Moderne medicin har fundet cupping virksom f.eks. ved visse hudlidelser, muskler- og led symptomer, problemer i fordøjelsessystemet, dannelse af blodlegemer og påvirkning af centralnervesystemet. Der er desuden laver en del forskning inden for cupping terapi. 


Hvor hurtigt virker cupping?

En cuppingbehandling giver øjeblikkelige resultater allerede ved første behandling. Resultatet forstærkes i forløb med flere behandlinger og giver længerevarende resultater.


Hvor ofte skal man have behandling med Cupping?

Når du begynder et forløb med cuppingterapi, er det vigtigt, at du får en regelmæssig behandling. I starten af forløbet anbefales behandling 1 til 2 gange om ugen, indtil symptomerne er mindsket, derefter en gang om uge til en gang om måneden.


Hvad er cuppingmassage?
 

Cuppingmassage er en kombination af fysiurgisk massage hvor der masseres med sugekopper. Behandlingen er langt kraftigere en almindelig massage og er derfor også kortere. Virkningen af behandlingen er øjeblikkelig og der opleves med det samme en lindring af symptomer som f.eks. spændinger og smerter.

 

Hvad er Sportscupping?

Cupping kan også bruges til at øge sportsfolks præstationer, det kan du læse mere om her


Gør det ondt at få cupping?

Cupping kan mærkes, men på en behagelig måde, da man med det samme kan mærke at kroppen slapper af.


Hvordan får man pæn hud?

Lær at give et "ansigtsløft" med med naturlige metoder - se med her

Kosmetisk cupping giver fantastiske resultater og har på det senest ramt Hollywood stjerner samt den vestlige verden med storm. Ved at behandle ansigtet med sugekopper, udrenser men affaldsstoffer og øger blodcirkulationen – dette stimulerer kollagen produktion og giver ansigtet fornyet glød og dermed opstramning af huden.

Hvad er cellulite og hvordan kan det afhjælpes med cupping?

Bindevævsmassage med sugekopper gør dit bindevævet stærkere. Det er en supereffektiv behandling til at reducerer cellulitis – også kendt som den genstridige appelsinhud som mange kæmper med.

Bindevævsmassage er en udrensende behandling og har til formål til at løsne bindevævet og at rense det for affaldsstoffer. Der ses som reglen resultater efter ganske få behandlinger.

 

Er du stadig i tvivl om cupping er bedst for dig, så kan du booke en gratis konsultation, så vi kan finde den bedste behandling og det rette forløb.

 

 

Box kunder siger
Box kunder siger