Free cookie consent management tool by TermsFeed
Forside Behandlinger Priser Om klinikken Kontakt Kunder siger

2024 Copyright © BO STENTOFT - Rosendalsvej 11 - 4600 Køge
Kunder siger
Vi har de sidste 20 år hjulpet kunder på hele Sjælland
Herunder kan du læse nogle af de anmeldelser de har givet til klinikken. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til de forskellige behandlinger. Vi tilbyder altid en gratis konsultation, der kan sammensætte en behandlingsplan der passer netop dig og dine udfordringer. gratis konsultation.
Kunder siger

TUSIND tak til alle vores kunder for de flotte tilbagemeldinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Når man ankommer hos Bo, så bliver man altid mødt med et smil, et godt håndtryg og et skønt overskud. Bo er meget omhyggeligt, når han laver journal og når han udfører behandlinger. Alle behandlinger er tilpasset til ens smerter og udfordringer. De smerter og udfordringer jeg kom med, blev afhjulpet med Cupping, Bioresonans og øreakupunktur. Jeg startede med at komme hos Bo, fordi jeg som behandler ville lærer at cupping behandlinger, Gua-sha massage og Øreakupunktur, hvilket virkelig har været lærerigt på hver deres måde. Bo er god til at lærer fra sig og forklarer, viser og udfører behandlinger så alle på holdet hele tiden er med. Hjemme i min egen klinik har jeg siden kursuserne fået flere klienter, fordi jeg kan tilbyde meget mere. Spørger I mig, så skal du klart tage forbi hans klinik og få behandlinger, så din krop kommer i balance og vil du lærer noget nyt, så hold dig ikke tilbage med at tilmelde dig hans kursuser.

14. jun. 2022 - Rikke fra balance your body

 

Jeg har døjet med smerter i mine knæ i små 6 måneder som påvirkede min træning jeg dyrker på højt plan, og måtte dermed gå drastigt ned i specifikke øvelser - specielt min squat og løb. Jeg søgte hjælp hos Bo og vi startede med laserterapi. Efter første behandling mærkede jeg en tydelig forskel. Jeg kunne pludselig sætte mig i hug uden smerter - og rejse mig igen. Det var helt vildt! Men grundet min hårde træning, fortsatte vi behandlingen intensivt i halvanden måneds tid endnu. Jeg kan nu lave de fleste øvelser uden problemer, og min squat og løb går kun fremad for hver dag der går. Jeg kan dermed klart anbefale laserterapi til lignende skader/overbelastninger TAK!

12. dec. 2021 - Nanna Juel Ibsen

 

Efter en stor operation i maven, var jeg låst i hele muskulaturen i mave og lænd. Jeg har prøvet utallige behandlinger af alle slags, men intet hjalp og jeg bar sengeliggende i ca 5 måneder. Bo ville forsøge om han kunne afhjælpe mine smerter og fastlåshed med ekeltro cupping. Og det hjalp De varmeste anbefalinger her fra

18. nov. 2021 - Rikke Lauenborg Breitenstein

 

Halløj derude. Render du rundt med ubalancer i kroppen, smerter, skader eller blot trænger til at gøre noget godt for dig selv. Så vil jeg anbefale dig at bestille en tid hos Lyngens Akupunktur klinik, hvor Bo vil være dig behjælpelig. Jeg har nu fået Cupping 3 gange og går hver gang derfra med balance, ro og ingen smerter. Tusinde tak for hjælpen

7. okt. 2021 - Rikke Hvornum Andersen

 

Var til behandling med mit overbelastede skinneben. Hvor jeg havde så mange smerter at jeg havde svært ved at gå normalt. Bo og Danny hjalp mig af med smerterne, ved blot 4 behandlinger med laserterapi. Hvilket jeg varmt kan anbefale. Så nu kan jeg igen løbe og træne som før skaden.

 6. okt. 2021 - René Brown Barfod Bach

  

Ufiltreret og gennemsigtigt! Gode oplevelser skal deles. Siden min udsendelse til Helmand tilbage i 2012/2013 har jeg haft problemer med opspænd og smerter i min lænd. Et problem jeg har arbejdet med lige siden. Adskillige øvelser, fysioterapi, scanninger og adskillige 1000kr har det kostet mig uden et eneste godt resultat. Jeg dyrker i dag Crossfit på konkurrenceplan hvilket gør mit opspænd i lænden til et stort problem. Jeg har fravalgt at løbe grundet smerterne men konkurrencerne er blevet mere alsidige og løb er nu at finde til stort set alle konkurrence. Øv! Jeg har altid elsket at løbe og personlig rekord er 3350m på 12 min. I dag skal jeg være heldig hvis jeg kan løbe 1000m uden smerte i lænden. Efter anbefaling fra andre har jeg trods min skepsis og adskillige nederlag ved andre behandlingerne givet @bostentoft fra @lyngens_akupunktur en chance for at modbevise min tvivl og hold nu kæft en fornøjelse! En mand der forstår sig på sine behandlinger og patienter. Jeg har nu fået 3 behandlinger med vild effekt. Ikke nok med at min mobilitet i skuldrene er blevet forbedret, min lungekapacitet og rygsmerter er væsentligt forbedret Har netop afsluttet Danmarks største konkurrence indenfor crossfit, nemlig Butchers Classic hvor de lykkes mig at komme til finalen. En konkurrence på 3 dage med hårde øvelser som før mødet med Bo ville have resulteret i vanvittige smerter i ryggen men ikke denne gang! Smertefri men øm Før konkurrencen fik jeg @musclecup samt akupunktur i øret. Det betød smertelindring og nedsat stress op til konkurrencen og kæft jeg havde en god weekend. I går løb jeg DHL 5000m på 24min. Det kunne mærkes i lænden men 24 min!! Kæft jeg er glad Jeg har tiltænkt at forsætte samarbejde med @bostentoft @lyngens_akupunktur så længe det er nødvendigt. KÆMPE TAK OG ANBEFALING TIL @bostentoft. Til alle jer der døjer med småskader eller blot vil forbedre dine præstationsevner så kan jeg kune give min største anbefaling videre Reklame som er velfortjent.

 29. aug. 2021 - Dan Andersen

 

Er fantastisk sted til få løsnet op i krop og sjæl.

  6. apr. 2021 - Jack Steneman Classen

 

Bo har med stor succes behandlet flere af mine "skader" både dem jeg ikke selv er skyld i og så dem kategoriseret under "for meget træning’' Kan klart anbefale Lyngens Akupunktur.

  4. feb. 2019 - Meena Bøgh Søderstrøm

 

Det er sjældent at jeg anbefaler andre behandlere - for når jeg gør, falder det jo tilbage på mit eget faglige navn der dermed kommer på spil: Det Bo gør er fuldstændig anderledes, end hvad jeg gør. Og det han gør, gør han suverænt. Jeg sender trygt klienter til Bo, hvor jeg vurderer, at løsningen ligger i andre værktøjer end dem jeg selv har. Min varmeste anbefaling.

4. feb. 2019 - Helle Rechter

 

Super behandling af Bo der virkelig har styr på hvad han laver.

4. feb. 2019 - Danijel Vucelic

 

Startede med detox behandling hos Bo for 1 1/2 år siden pga podegra, havde anfald ca hver 3 måned. Har i perioden kun haft et lille anfald så kan stærkt anbefale folk med podegra at kontakte Bo. Og knirker kroppen så prøv en gang cupping, man “flyver” afsted bagefter.

. mar. 2018 - Steen Hansen

 

Kære Bo. Du er en fantastisk behandler og en gudbenådet dygtig underviser. Du er supergod til at formidle både teori og praksis. Du er aldrig bange for at give dig selv 100%. Jeg kører meget gerne til Køge for at få dine guldkorn, og de omsættes i praksis her hver eneste dag. Din Acucare shop er vidunderlig at handle i, her er altid super service og Maja er fantastisk. Tusind tak for alt hvad du har givet mig. Kærlig hilsen en taknemmelig elev. Inge Eskholm, Akupunkturgården Haldrup.

 13 . dec. 2017 - Inge Eskholm

 

Jeg fik cupping i sidste uge for at forbedre antallet af kropshævninger. Da jeg var oppe og træne dagen efter tog jeg 3 reps mere end gangen før.

11 . nov. 2017 - Hr Mathiesen

 

Super venlig og imødekommende! Cupping virker super godt for mig, ved at løsne muskelspændinger, og hjælpe mod ømhed.

31 . okt. 2017 - Benjamin Lucas Jensen

 

Bivirkninger fra HPV vaccine: Min datter har de sidste 3 år lidt af bivirkninger fra HPV vaccine. Hendes bivirkninger har været kraftige ledsmerter især i nakke, ryg, hofter og knæ. Det bevirkede, at fra at være en meget aktiv ung pige som dyrkede sport 4 gange om uge, til helt at stoppe med at dyrke sport og bare det det at gå en lang tur skabte store smerte. Vi begyndte at komme hos Bo for 3 mdr. siden og lige fra første behandling kunne min datter mærke forskel. Bo startede med at give hende cupping og hun mærke med det samme at det lindrede hendes smerte og hendes muskelspændinger. Efter et par behandlinger begyndte Bo at give hende både cupping, akupunktur og Detox. Og denne kombineret behandlingsform gav virkelig gode resultater. Min datter kan nu dyrker sport igen og lider ikke af daglige smerter. Nu kan vi nøjes med at komme hos Bo til forbyggende behandlinger og der går længere tid imellem vores besøg. Jeg kan kun give Bo og hans behandlinger de allerbedste anbefalinger. Han er utrolig kompetent og faglig dygtig. Han har meget erfaringer inden for forskellige smertelidelser. Samtidig er han meget lyttende og behagelig.

31 . okt. 2017 - Anne Timmig

 

Jeg har i lang tid haft smerter i min iskias, prøvet mange ting - men efter første behandling følte jeg "mit liv kom tilbage". Kunne sidde i en flyver, løbe og lave strækøvelser uden smerter. Anbefaler det vildt. Og den ærlighed "hvis du ikke kan mærke en forbedring efter første gang, skal du ikke komme igen"..fedt ikke at føle sig som "penge -aflevere" til hokus-pokus der ikke virker.

15 . okt. 2017 - Heidi Bredal Hasselriis

 

Altid 100% tilfreds og har igennem mange for hjulpet mig af med mine skavanker. Kan varmt anbefale Bo!

2 . aug. 2017 - Ida Amalie Nielsen

 

Jeg gør jævnligt brug af Bo's cupping i forbindelse med hårde træninger og kampe, for at få mere overskud. Kan klart anbefales!

17 . maj. 2017 - Mikkel Højer Andersen

 

Bedste akupunktur behandler i Køge og omegn.

15 . mar. 2017 - Majbritt Andersen

 

Kan varmt anbefales- man er sikker på en super god behandling.

15 . mar. 2017 - Rikke Andersen

 

Jeg er startet på akupunktur, det er det bedste jeg nogen sinde har gjort for min krop. Jeg bliver behandlet for hæl sporre og en prolaps i nakken og allerede efter 2 gange føler jeg mig let som en fjer og kan danse. Jer der går rundt derude med smerter? Lad være og lytte til lægen, der siger "der er ikke er noget og gøre" det er der, akupunktur og cupping virker.

 25. nov. 2016 - Sanne Givskov

 

Føler du dig stiv? Får du tit spændinger i nakken? Er du ofte meget træt? Hvad venter du så på?? Jeg har i løbet af min forberedning til en kamp i thaiboksning kommet til et par cupping behandlinger hos Bo, og jeg kan med glæde fortælle at det har hjulpet min præstation en hel del under kampen. Jeg kunne tydeligt mærke forskel, allerede sekundet efter behandlingerne. Mindre spænding i skulder, nakke, ryg og ben, samt øget styrke og energi. Kan varmt anbefales!

 3. nov. 2016 - Alexander Stasinopoulos

 

Super hjælp til infiltrationerne i nakke, ryg & skuldre. Bo er en troldmand med cupping & nåle Kan varmt anbefale Lyngens Akupunktur.

 11. jun. 2016 - Ilse Weinschenck Hansen

 

Efter en voldsom hjernerystelse med piskesmæld fungerede jeg slet ikke. Da læger og fys gav op, hjalp Bo mig, og takket være ham kan jeg i dag leve et normalt liv.

19. maj 2016 - Eva Fog Noer

 

Fra smertehelvede til smertefri efter 3 behandlinger.

15. maj 2014 - Mikael Vergara

 

Box kunder siger
Box kunder siger