Free cookie consent management tool by TermsFeed
Forside Behandlinger Priser Om klinikken Kontakt Kunder siger

2023 Copyright © BO STENTOFT - Rosendalsvej 11 - 4600 Køge

Tape dine skader væk

Kinesiotaping giver støtte og stabilitet til dine led og muskler

 

Kinesiotape er en udbredt og funktionel metode der blev udviklet i 1979 af den japanske læge dr. Kenzo Kase, og bruges i dag over hele verden af behandlere og sportsfolk til at forebygge skader, til behandling af akutte og subakutte skader samt rehabilitering og kroniske sygdomme.

Den elastiske tape skaber ved bevægelse flow i vævet, således at lymfevæsken kan løbe. Desuden kan tapen være smertereducerende og kan for nogen i perioder være et alternativ til en kompressionsstrømpe. Kinesiotapen lægges henover musklerne, og påvirker derved spændingen i vævet. På den måde optimeres samspillet mellem væv og muskler, og kinesiotapen forlænger virkningen af terapeutens behandling.

Kinesiotaping giver støtte og stabilitet til dine led og muskler og bruges også til forebyggende vedligeholdelse, ødem (muskel ømhed) og til behandling af smerter.

 

Kinesiotaping er en teknik baseret på kroppens egen naturlige helingsproces. Denne Kinesio Taping udstiller sin effektivitet gennem aktivering af nerver og kredsløbssystemet. Denne metode stammer fra videnskaben om Kinesiologi, deraf navnet “Kinesio”.

Kinesio Taping metoden anvendes på muskler til at mindske smerter og inflammation og til at afhjælpe slappe, trætte muskler.

Kinesiotapen sidder bedst fast på tør hud, huden skal ikke være olieret. Hår er også en forhindring, så hvis der er meget hår på stedet vi påsætter kinesiotapen, kan tapen ikke sidde fast nok til huden.

DEN PÅSATTE KINESIOTAPE HOLDER FRA 3-15 DAGE.

 

Er du I tvivl om hvilken behandling der er bedst for dig, så kan du booke en gratis konsultation, så vi kan finde den bedste behandling og forløb. Læs mere her

 

 

Du er velkommen til at følge os på Facebook, hvor jeg løbende giver tips til træning, genoptræning, etc. Du kan også tilmelde dig mit nyhedsbrev, så er du opdateret på kurser, træning behandling.

Box kunder siger
Box kunder siger